Alle arrangementen (voor basisformule: zie "badhuis" links op de pagina)

NIEUW: Spaans arrangement

NIEUW: Spaans arrangement

Inbegrepen is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende 3 uur, een fles cava, tien verschillende soorten tapas voor twee personen (zie foto's voor voorbeeld) en continu toegang tot de extra rustruimte (met massagetafel en -olie ter uwer beschikking, extra verwarmd waterbed, hangzetel, tv/dvd, geur- en kleurentherapie...) vanuit het badhuis.

Het assortiment tapas is vrij uitgebreid en kan als een volwaardige maaltijd worden aanzien. Bij boeking dient u zelf het initiatief te nemen om eventuele allergieën of smaakvoorkeuren door te geven. De foto's zijn slechts voorbeelden, de leverancier varieert de tapas volgens het seizoen.

 

Prijs: 215.00 euro per twee personen, 50 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12j (incl. arrangementsvoorzieningen).

 


Turks arrangement - hamam ritueel

Turks arrangement - hamam ritueel

Bij dit arrangement geven we u de kans kennis te maken met het authentieke hamamritueel. In eerste instantie is dit een eeuwenoud reinigingsritueel dat echter ook zeer ontspannend werkt. U start met een verblijf in de stoomcabine met geurtherapie. Hierin brengen jullie de Dode Zeemodder aan op elkaars lichaam. Deze eerste fase zorgt voor het open gaan van de porien en een eerste zuivering. Bovendien verhoogt de Dode Zeemodder de lichaamsweerstand, heeft het een weldadige werking bij reuma, spierpijn en gewrichtspijn en vermindert het schilfervorming.  Na een verkwikkende douche wordt het volledige lichaam van de eerste persoon gescrubt (met de traditionele handschoen, kase genoemd).

 

Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd. Daarna volgt de zeepmassage. Het zeepschuim wordt aangemaakt op de traditionele manier met natuurlijke olijfoliezeep en zeepzak. Tijdens deze behandeling kan de partner toekijken of ontspannen in het zwembad, een van de sauna's of de ontspanningsruimte. Er wordt Turkse appelthee of koffie geserveerd met een Oosters snoepje. Na dit reinigingsritueel worden de rollen omgekeerd.

Deze behandeling gaat door in het badhuis. De totale duur in het badhuis is 2.5 u. De scrubbing en zeepmassage duurt per persoon ongeveer 30 minuten.

 

Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van het binnenzwembad, de stoomcabine en de kortegolfinfraroodsauna, de rustruimte, douchefaciliteiten en tuin. Het watermassagebad, langegolfinfraroodsauna en Finse sauna zijn niet inbegrepen. Indien u dit wenst kan u - mits een opleg van 10 euro/toestel - gebruik maken van de langegolfinfraroodsauna, de klassieke Finse sauna of het watermassagebad.

U dient dit dan wel specifiek te melden bij reservatie.

 

Prijs: 195.00 euro per twee personen

 

Wij geven geen wergwerpondergoed, bikini of zwembroek dus mee brengen indien u niet naakt wil zijn.

 


BBQ arrangement (enkel van mei t.e.m. augustus)

BBQ arrangement (enkel van mei t.e.m. augustus)

Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl.floating en sauna's) gedurende drie uur, een assortiment BBQ vlees, groentjes en sauzen,een frisdrankje per persoon. Het BBQ- toestel staat volledig klaar bij uw aankomst en wordt op uw verzoek opgestart. U hoeft enkel nog maar het vlees te bakken en de borden vol te scheppen ! Intussen kunt u rustig genieten van het binnenzwembad, het watermassagebad, de hamam, de therapeutische kortegolfinfraroodsauna en de binnen- en buitendouches...U kunt ook steeds in openlucht eten in onze ruime wellnesstuin.

 

Indien u dit wenst kan u - mits een opleg van 10 euro/sauna - gebruik maken van de langegolfinfraroodsauna of de klassieke Finse sauna. U dient dit dan wel specifiek te melden bij reservatie.

 

Prijs: 225.00 euro per twee personen, 80.00 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12 j (incl. arrangementsvoorzieningen)

 


Ontbijtarrangement

Ontbijtarrangement

Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende drie uur. Per persoon is het volgende voorzien: een croissant, een pistolet, een chocoladekoek, een gekookt ei, een kom eigenbereide of bioyoghurt, kaas en hesp, een kommetje ontbijtgranen, een glas versgeperst sinaasappelsap, kofie (of thee of chocomelk naar keuze).  

 

Prijs: 175.00 euro per twee personen, 75.00 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12j. (incl. arrangementsvoorzieningen)

 


Frans arrangement

Frans arrangement

Inbegrepen is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende drie uur, een fles rode (of witte of rosé) wijn per twee personen, minstens vijf Franse kazen, bruin en wit stokbrood en noten/rozijnen.

 

Prijs: 185.00 euro per twee personen, 75.00 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12j (incl. arrangementsvoorzieningen).

 

 

 


Vlaams arrangement

Vlaams arrangement

Inbegrepen is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende drie uur, koffie of thee naar keuze, 2 gebakjes per persoon, glaasje advokaat,...

 

Prijs: 175.00 euro per twee personen, 75 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12j (incl. arrangementsvoorzieningen).

 


Champagne arrangement

Champagne arrangement

Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl.floating) gedurende drie uur, een fles champagne per twee personen, minstens drie hapjes per persoon en een badjas per persoon.

 

Prijs: 195.00 euro per twee personen, 80.00 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12 j (incl. arrangementsvoorzieningen)

 

 

 


Romantisch arrangement

Romantisch arrangement

Het arrangement ziet er als volgt uit.

Aangepaste muziek: nu eens geen "klassieke" wellnessmuziek, maar wel de typische romantische/slow- muziek. U kunt gedurende 2.5 uur gebruik maken  van alle faciliteiten (exclusief floating) terwijl u geniet van de fles cava die inbegrepen is in dit arrangement. Hierna krijgt u een originele aromatherapiemassage: u geniet als koppel gedurende een uur (een half uur per persoon) van de weldoende werking van de puurste rozenextractenolie. Tijdens het masseren van de ene partner door de massagetherapeut, wordt de massagetechniek aangeleerd aan de andere partner. Zo kunt u thuis verder oefenen !

 

Prijs: 205.00 euro per twee personen, 90.00 euro per bijkomende persoon.

 


Chocoladefondue arrangement

Chocoladefondue arrangement

Inbegrepen is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende drie uur, slippers, 1 handdoekje per persoon, shampoo, zeep...

De chocolade fondue (model chocoladefontein) staat klaar voor u, samen met de reeds gesmolten chocolade en een uitgebreid assortiment fruit (ook exotisch) welk klaar is voor gebruik. Er wordt u eveneens een fles cava aangeboden. Of u drinkt frisdrank.

Probeer de lekkere exotische combinatie van fruit en chocolade eens !

 

 

Prijs: 205.00 euro per 2 personen, 90.00 euro per bijkomende persoon, 30.00 euro per bijkomende persoon < 12 j (incl. arrangementsvoorzieningen)

 


Oosters arrangement

Oosters arrangement

Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende vier uur, een Oosterse badhanddoek per persoon, een badjas, verse muntthee met Oosterse koekjes, een tajinegerecht (warme couscousschotel met lamsvlees en bijhorende groentjes) en een fles rode wijn per twee personen.

 

Prijs: 240.00 euro per twee personen, 100.00 euro per bijkomende persoon, 40.00 euro per bijkomende persoon < 12j (incl. arrangementsvoorzieningen)

 


Verwen arrangement

Verwen arrangement

Kom gedurende zeven uur volledig herbronnen in ons wellness- en floatingcenter !! 

Inbegrepen in dit arrangement is het gebruik van alle faciliteiten van het wellnesscomplex (excl. floating) gedurende 4 uur voor twee personen, een maaltijdslaatje (tomaat-mozzarella of gelijkwaardig) en een glas witte of rode wijn per persoon en een tas koffie/thee per persoon. Bij het watermassagebad wordt u gratis een geurtje naar keuze aangeboden. Badjassen en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement.

In de prijs is ook één uur floaten inbegrepen voor twee personen.

 

Eveneens inbegrepen is de 1.5 u durende Yuna-de-lux massage voor twee personen.

 

Prijs: 475.00 euro per twee personen, 230.00 euro per bijkomende persoon