NIEUW : Extra rustruimte, geur- en klankervaring

Deze ruimte is een aparte kamer en is standaard niet inbegrepen in een verblijf in het badhuis. U dient deze ruimte dus extra bij te boeken bij een verblijf in het badhuis. Bij welbepaalde wellnessarrangementen kan de belevingsruimte wel inbegrepen zijn, dit wordt dan duidelijk vermeld bij de omschrijving van het arrangement zelf. De toegang tot de belevingsruimte bevindt zich in het badhuis, u kan vrij in en uit deze ruimte zonder dat u ons om toegang dient te vragen.

 

In deze extra rustruimte kan u ontspannend wegdromen in het aangenaam verwarmde waterbed. Of kan u uw partner een massage geven op de massagetafel die in de kamer aanwezig is. Of wat lezen in de zweefstoel. Bovendien baadt de volledige ruimte in aangenaam gekleurd licht en is er aangepaste muziek of hoort u rustgevende omgevingsgeluiden (zee- of bosklanken,..). Bij dit alles wordt ook een natuurgetrouwe geur (zee- of bosgeur) in de kamer verspreid zodat u echt het idee krijgt dat u aan het strand ligt of in het bos kuiert. Op het scherm wordt de sfeer vervolledigd door kust/havenbeelden en door knetterend haardvuur. Een unieke ervaring... probeer het eens en u bent een ervaring rijker !

 

U kan bovendien op uitdrukkelijke voorafgaande vraag een "beleving" bij vragen zoals bvb. een klankschaalbeleving (meer info hierover vindt u elders op deze site).

 

Prijs voor een verblijf van 2,5 of 3 u in de extra rustruimte is 45.00 euro per twee personen, massageolie inbegrepen. Per bijkomende persoon 10.00 euro extra. Deze rustruimte wordt niet verhuurd aan gezelschappen met kinderen jonger dan 12 jaar en aan groepen.