• Massage

    Massage

Japanse hoofd - nek - gelaatsmassage

  • Een traditionele Japanse kunst verfijnd tot een waar juweeltje
    Japanse gezichtsmassage is een unieke massagevorm geïnspireerd door de Japanse medische kunst. Het neemt elk deeltje van kruin tot nek onder handen. Niet alleen de gezichtshuid en gezichtsspieren worden behandeld maar ook de dieperliggende gezichtsweefsels komen aan bod door stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen (energiebanen). Dit gebeurt op een heel natuurlijke wijze via vingerdruk en strijkbewegingen.

  • Resultaat
    Een aantal belangrijke meridianen doorlopen het gezicht. Door stimulatie van deze energiebanen komt je lichaam in balans. De immuniteit (weerstand) verhoogt en het stressgehalte verlaagt. Je krijgt een frisse jonge uitstraling en je haarconditie verbetert. Hoofdpijn en spanningen in de nek maken plaats voor een rustig en prettig gevoel. Naast een natuurlijke facelift geniet je van een weldadige koesterende massage. Via een lymfedrainage op het einde van deze gezichtsmassage worden vrijgekomen gifstoffen op een natuurlijke manier verwijderd. Ideaal als je minder houdt van een volledige lichaamsmassage maar toch de weldaad in iedere cel van je lichaam wilt voelen stromen.

  • Deze massage wordt slechts bij 1 persoon tegelijk gegeven. Er dient rekening mee gehouden te worden dat het haar vettig wordt door het inmasseren van de hoofdhuid met olie.
  • 60 minuten: 80.00 euro