• Massage

  Massage

Thaise lichaams- en voetmassage

 • Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.  Samen met het beïnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage, en datzelfde geldt voor de gevolgen. Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades vóór zij zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijkzittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras.

  Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

 • De massage wordt gegeven door een Thaïse dame die haar opleiding en diploma's in Thailand heeft gekregen of door een Belgische dame die de Thaïse massagetechnieken aangeleerd heeft. Deze massagevorm heeft niks te maken met erotische massages.

 • De Thaise lichaamsmassage voeren wij niet uit bij mensen met ernstige gewrichtsproblemen (reuma, arthrose...). Indien u dergelijke klachten hebt, dient u deze spontaan aan de massagetherapeute mee te delen. Beter is nog om eerst advies in te winnen bij uw behandelende arts.
 • Gelieve losse, zachte kledij te dragen (geen spannende jeansbroeken en dergelijke).
 • Tevens kan er gekozen worden voor Thaise voetmassage (zie mogelijke combinaties hieronder).
 • Prijs voor Thaise lichaamsmassage van 60 minuten: 70.00 EUR

 • Prijs voor Thaise voetmassage van 60 minuten: 70.00 EUR
 • Prijs voor Thaise lichaamsmassage van 60 minuten en Thaise voetmassage van 30 minuten : 95.00 EUR