Natuurlijk en gezond bruinen

Een volledig natuurlijk en gezond alternatief voor uren zonnebaden of zonnebank, geadviseerd door huidartsen (vraag er naar bij uw huidarts !)
Met spray-on tanning (ook airbrush tanning of sunless tanning genoemd) bekom je in 20 minuten op een natuurlijke manier een kleurtje.

Door middel van een airbrush toestel vernevelen wij een bruiningslotion (een volledig natuurlijk product) op het lichaam. De intensiteit kan geregeld worden volgens het gewenste resultaat, er zijn verschillende tinten beschikbaar. De tanning sessie bestaat uit een verstuiving van ongeveer tien minuten, gevolgd door een drogingsperiode van enkele minuten. U verkrijgt onmiddellijk die mooie bruine kleur, die na verloop van tijd geleidelijk afneemt doordat de huid zich vernieuwt.

De bruiningslotion gaat een natuurlijke reactie aan met de dode huidschilfers (die continu op uw huid zitten). Daardoor gaan deze bruin kleuren. Het is dus niet zomaar een laagje bruin die op uw huid gespoten wordt !

Voor het verkrijgen van een mooie egale kleur en een optimale houdbaarheid (ongeveer een week), is het volgen van een eenvoudige voorbehandeling van groot belang! Een goede voorbehandeling vereist dat u de dag voor de tanningsessie een milde scrubbing van uw volledige lichaam doet voordat u een tanning sessie ondergaat. (zie bij "Voorbehandeling" aub) of klik hierop !

Een behandeling is steeds op afspraak.

Tegenwoordig is wel bekend dat lang in de zon zitten veel schade met zich mee kan brengen, zoals allergie, huidveroudering, pigmentvlekken en uiteraard ook huidkanker. Onderzoek naar de risico’s van overmatige blootstelling aan UV-stralen heeft aangetoond dat het risco op huidkanker enorm vergroot. In Australie kan men trouwens enkel nog onder de zonnebank met een medisch voorschrift.

Het SunFX Pro systeem is het meest geavanceerde en meest verkochte “Sunless” tanning systeem in de wereld, geselecteerd als professioneel tanning systeem door de MakeUp directeur voor de tv-serie Miami-Vice, ook bekroond met de Europese ELITE Award 2006, als beste DHA tanning systeem! SunFX is de topleverancier in Amerika (met een zeer sterke markt in Californië en Florida), Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en Europa (met topverkopen in Engeland, Ierland en Spanje).