Hoe ?

Spray-on tanning is een eenvoudige en gezonde manier om mooie natuulijke bruine kleur te krijgen.
SunFX bestaat uit natuurlijke ingrediënten, namelijk rietsuiker, natrium en water en irritaties ontstaan vrijwel nooit. De SunFX bronzer zorgt onmiddelijk voor een prachtige natuurlijke kleur, terwijl de DHA component (dihydroxyacetone) de dode huidcellen over de komende 5 – 8 uur verkleurt.

Door middel van een airbrush toestel vernevelen wij een bruiningslotion (een volledig natuurlijk product) op het lichaam. Dit kan gebeuren door een mannelijke of vrouwelijke therapeut (bij reservatie uw eventuele voorkeur melden aub.). De intensiteit kan geregeld worden volgens het gewenste resultaat, er zijn verschillende tinten beschikbaar. De tanning sessie bestaat uit een verstuiving van ongeveer tien minuten, gevolgd door een drogingsperiode van enkele minuten. U verkrijgt onmiddellijk die mooie bruine kleur, die na verloop van tijd geleidelijk afneemt doordat de huid zich vernieuwt.

De bruiningslotion gaat een natuurlijke reactie aan met de dode huidschilfers (die continu op uw huid zitten). Daardoor gaan deze bruin kleuren. Het is dus niet zomaar een laagje bruin die op uw huid gespoten wordt !