Prijsstijging badhuisverblijf omwille van stijgende energiekost

Ook voor ons rijzen de energiekosten - na de afloop van onze vaste contracten met "normale" prijzen - de pan uit. Wij wensen echter dat u niet moet inbinden aan comfort (wij behouden de temperaturen van zwembad, douches, sauna's e.d. ).

De prijzen voor behandelingen, massages, floating, spijs en drank en arrangementen badhuis (uitgezonderd dus de basisformule) blijven op heden ongewijzigd.

Onze energiekost is vergelijkbaar met die van een gezin van vier personen... dit ondanks een goed energiebeheer, sterk doorgedreven isolatie en warmterecuperatie.

De algemene verwachting is ook dat de prijzen voor elektriciteit niet meteen zullen dalen en in iets mindere mate geldt dit ook voor gas. Ook de hoge inflatie zal er voor zorgen dat andere kosten dan energie die wij hebben zullen stijgen.

In tegenstelling tot het verleden, hebben wij nu ook geen energiecontracten meer met vaste eenheidsprijzen, wij hopen dan ook dat deze verhoging eenmalig is. 

Klanten die eerder dan 01/03/2022 een boeking hebben gemaakt voor een verblijf of een cadeaubon hebben aangekocht voor een basisformule, zullen geen opleg moeten doen wanneer zij komen na 01/03/2022.