Contactmogelijkheden

  • Ter plaatse in het wellnesscenter:

 

Wij proberen maximaal aanwezig te zijn in het wellnesscenter. Indien u ons echter zeker wil thuis vinden, belt u ons best vooraf op 0474 04 08 76. Wij danken u voor uw begrip (rekening houdend met het feit dat wij alle dagen open zijn op afspraak en de ruime openingsuren). 

Het wellnesscenter is alle dagen open op afspraak van 9.00 u tot 00.30 u of later...

Het floating center is alle dagen open op afspraak van 9.00 u tot 20.00 u.

Tussen 12.00 u en 12.30 u nemen wij zelf even de tijd om een hapje te eten... wij stellen het op prijs na 21.30 u geen telefonische vragen meer te ontvangen.

Enkel op bepaalde feestdagen kan het wellness- en floatingenter gesloten zijn, gelieve ons vooraf te contacteren of de website te raadplegen om hieromtrent zekerheid te hebben (zie hieronder).

 

Vakantiedagen/- periodes:

 

* zaterdag 31/03/2018 t.e.m. zaterdag 07/04/2018

* vrijdag 06/07/2018 t.e.m. zondag 22/07/2018

 

 

  • Telefonisch:

 

Kan steeds op het hieronder vermelde GSMnr. 0474 04 08 76. Wanneer wij in gesprek zijn met een klant in het wellnesscenter nemen wij geen telefoon op, u kan echter steeds een boodschap laten op het antwoordapparaat, wij bellen u dan zeker binnen de twee uur op.

 

  • Per email:

Vul onderstaand formulier volledig in, ook het gsmnr. waarop wij u kunnen bereiken. Voor een reservatie gelieve datum, uur, aantal personen en het gewenste verblijf of behandeling te vermelden (bvb. sooort massage, soort arrangement badhuis/sauna, floating enz.).  Vul ook de code in die u op het scherm ziet . Daarna op de knop "Versturen" klikken. Indien alles goed is gegaan, krijgt u een vermelding op de website dat uw bericht goed is verzonden. Wij behandelen dan zo snel mogellijk uw vraag en u krijgt antwoord. Check altijd uw SPAMmail ! Indien u meent geen antwoord gekregen te hebben, dient u zelf telefonisch met ons contact op te nemen. Wij beantwoorden nl. steeds alle ontvangen mails. De gegevens die u in vult op het contactformulier worden enkel gebruikt voor de boeking/vraag en niet bewaard of gebruikt voor nieuwsbrieven of reclamedoeleinden.

U kan ons natuurlijk ook op de gewone manier mailen (zonder formulier) door een mail te sturen naar info@yunawellness.be.

Voor een dringende reservatie (1 dag of minder tussen uw boeking en uw verblijf) gelieve telefonisch contact op te nemen, dringende mails bestaan dus niet voor ons.