Nieuws

CORONA UPDATE

Geplaatst op 17-03-2020

Ook Yuna Wellness heeft noodgedwongen zijn deuren moeten sluiten tot minstens zondag 19/04 (einde Paasvakantie).
Alle klanten die een boeking gemaakt hebben zullen per sms of email verwittigd worden van de annulatie. Daarin zal ook info staan i.v.m. het voorschot dat u eventueel betaald hebt. Klanten zullen financieel geen nadeel ondervinden.
Wij noteren geen boekingen tot 19/04, ook niet voor de periode na 19/04.

CORONA UPDATE...

Geplaatst op 15-03-2020

Yuna Wellness blijft voor alle duidelijkheid OPEN van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. de normale sluiting op maandagmorgen en donderdagmorgen). In het weekend dienen wij met spijt in het hart te sluiten omwille van een overheidsmaatregel ter bestrijding van het coronavirus.
Wij houden rekening met alle maatregelen gevraagd door de overheid zoals bvb.  het extra ontsmetten van anders deurklinken, kranen, toiletten, zetels...
Bij het geven van massages worden de handen van de therapeutes voor de massage gewassen en ontsmet. Bij de massageolie wordt er etherische olie gevoegd met antiseptische eigenschappen (rozemarijn, thijm...) als bijkomende maatregel tegen het verspreiden van het virus (gratis vanzelfsprekend voor de klant). 
Sauna nemen zorgt er voor dat je lichaam zich wapent tegen virussen door je afweersysteem te activeren. Sauna nemen is dus een goed idee om het virus tegen te gaan. 
Voor annulaties en voorschotten blijven wij de bestaande regels volgen zoals vermeld op onze website.

CORONA...

CORONA...

Geplaatst op 13-03-2020

CORONA....
Yuna Wellness blijft voor alle duidelijkheid OPEN, zowel in de week als in het weekend. Een privéwellness behoort niet tot de plaatsen waar heel veel mensen of verschillende leeftijdsgroepen samen komen. Wij ontsmetten nog meer dan anders deurklinken, kranen, toiletten...
Bovendien zorgt sauna nemen er voor dat je lichaam zich wapent tegen virussen door je afweersysteem te activeren. Sauna nemen is dus een goed idee om het virus tegen te gaan. Bij het geven van massages worden de handen van de therapeutes voor de massage gewassen en ontsmet. Bij de massageolie wordt er etherische olie gevoegd met antiseptische eigenschappen (rozemarijn, thijm...) als bijkomende maatregel tegen het verspreiden van het virus (gratis vanzelfsprekend voor de klant). 
Voor annulaties en voorschotten blijven wij dus ook de altijd bestaande regels volgen zoals vermeld op onze website.