• Rustruimte

    Rustruimte

Extra rustruimte, geur- en klankervaring

Deze ruimte is een aparte kamer en is standaard niet inbegrepen in een verblijf in het badhuis. U dient deze ruimte dus extra bij te boeken. U kan de extra rustruimte enkel boeken bij een verblijf in het badhuis. Bij welbepaalde wellnessarrangementen kan de rustruimte wel inbegrepen zijn, dit wordt dan duidelijk vermeld bij de omschrijving van het arrangement zelf.

In de extra  rustruimteruimte kan u ontspannend wegdromen in het aangenaam verwarmde waterbed. Of kan u uw partner een massage geven op de massagetafel die in de kamer aanwezig is. Of wat lezen in de zweefstoel. Bovendien baadt de volledige ruimte in aangenaam gekleurd licht en is er aangepaste muziek of hoort u rustgevende omgevingsgeluiden (zee- of bosklanken, knetterend haardvuur..). Bij dit alles wordt ook een natuurgetrouwe geur (zee- of bosgeur) in de kamer verspreid zodat u echt het idee krijgt dat u aan het strand ligt of in het bos kuiert. Een unieke ervaring... probeer het eens en u bent een ervaring rijker !

Prijs voor een verblijf van 2.5 u in de extra rustruimteruimte is 45.00 euro per twee personen, massageolie inbegrepen. Per bijkomende persoon 10.00 euro extra.

Klankschalenbeleving

Hierbij kan je drie uur beschikken over de extra rustruimte (tijdens een verblijf in het badhuis) met waterbed, zweefstoel en massagetafel (incl.massageolie). In deze ruimte worden klanken en geuren natuurgetrouw op mekaar afgestemd. Zo krijgt u de illusie bvb. dat u zich aan het strand bevindt. De geur- en klankthema's worden met de seizoenen gewijzigd. Tevens krijgt iedere persoon een badjas en een "wellness"drankje (Tao of gelijkwaardig). Tevens krijgt u per persoon een half uur ontspanningsmassage en een kwartier klankschalentherapie in de belevenisruimte.

3 uur: 130.00 euro per twee personen. Per bijkomende persoon 55.00 euro extra. De ruimte wordt niet verhuurd aan gezelschappen met kinderen jonger dan 12 jaar en aan groepen.