Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer van het badhuis/saunacomplex vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. En geniet alleen of met uw partner van een welverdiende ontspanningsmassage of andere behandeling.

In ons floating center kan u ‘floaten’, waarbij u drijvend in een verwarmd open betegeld zoutbad, weg van alle storende elementen, lichaam en geest volledig tot rust kan laten komen. Kom het uitproberen !

In alles wat wij u aanbieden, passen wij onze visie toe: essentieel herbronnen door eliminatie van overbodige complexiteit en herwaardering van de kwaliteit van de basisbehoeften.

Promo/nieuws

CORONA UPDATE 10/06/2021

Geplaatst op 10-06-2021

Sinds 10/06/2021 zijn er terug een aantal zaken gewijzigd wat betreft coronamaatregelen. Wij zetten de belangrijkste zaken voor u - als klant - op een rijtje. Wij gaan er van uit dat de basisregels inmiddels voldoende gekend zijn. 
Badhuis/saunacomplex:
* stoomcabine/hamam mag weer gebruikt worden
* ook jacuzzi mag weer gebruikt worden