Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer van het badhuis/saunacomplex vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. En geniet alleen of met uw partner van een welverdiende ontspanningsmassage of andere behandeling.

In ons floating center kan u ‘floaten’, waarbij u drijvend in een verwarmd open betegeld zoutbad, weg van alle storende elementen, lichaam en geest volledig tot rust kan laten komen. Kom het uitproberen !

In alles wat wij u aanbieden, passen wij onze visie toe: essentieel herbronnen door eliminatie van overbodige complexiteit en herwaardering van de kwaliteit van de basisbehoeften.

Promo/nieuws

Nieuw uniek arrangement: Wellness voor hem, haar en de

Nieuw uniek arrangement: Wellness voor hem, haar en de "car"

Geplaatst op 19-03-2024

Speciaal voor hem, haar en de "car"... een uniek arrangement die zowel de man als de vrouw zullen weten te appreciëren. Stel U voor: U komt aan en kunt samen genieten van een glaasje cava en tapas rond het verwarmde binnenzwembad. Mevrouw ontspant tijdens een uurtje massage, meneer maakt gebruik van de vele faciliteiten. Na de massage volgt de totale ontspanning in de extra rustruimte met o.m. het waterbed. Na het verblijf komt u als herboren terug buiten... en uw wagen is "shiny and new". Tijdens Uw verblijf heeft die immers eveneens een "wellness"beurt gehad. Welk een gelukzalig gevoel !
Meer info op onze site: Wellness voor hem haar en de car