Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer van het badhuis/saunacomplex vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. En geniet alleen of met uw partner van een welverdiende ontspanningsmassage of andere behandeling.

In ons floating center kan u ‘floaten’, waarbij u drijvend in een verwarmd open betegeld zoutbad, weg van alle storende elementen, lichaam en geest volledig tot rust kan laten komen. Kom het uitproberen !

In alles wat wij u aanbieden, passen wij onze visie toe: essentieel herbronnen door eliminatie van overbodige complexiteit en herwaardering van de kwaliteit van de basisbehoeften.

Promo/nieuws

Wegeniswerken Kardinaalstraat en Yuna Wellness bereikbaarheid

Geplaatst op 20-09-2019

De wegeniswerken zijn zo goed als af (enkel nog een eindlaag alsfalt), klanten kunnen terug voor de ingang parkeren. Er zijn nu ook extra openbare parkeerplaatsen voorzien in de Kardinaalstraat (bij kruising met Kleine Pontestraat).