Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer van het badhuis/saunacomplex vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. En geniet alleen of met uw partner van een welverdiende ontspanningsmassage of andere behandeling.

In ons floating center kan u ‘floaten’, waarbij u drijvend in een verwarmd open betegeld zoutbad, weg van alle storende elementen, lichaam en geest volledig tot rust kan laten komen. Kom het uitproberen !

In alles wat wij u aanbieden, passen wij onze visie toe: essentieel herbronnen door eliminatie van overbodige complexiteit en herwaardering van de kwaliteit van de basisbehoeften.

Promo/nieuws

Wegeniswerken Kardinaalstraat en Yuna Wellness bereikbaarheid

Geplaatst op 20-09-2019

Op heden is het niet mogelijk om net voor de ingang van Yuna Wellness te parkeren wegens wegeniswerken. Dit zal wellicht zo zijn tot eind februari 2020. Best is te rijden naar de kruising van de Kardinaalstraat en de Kleine Pontestraat. Daar draait u de Kardinaalstraat rechts in. U parkeert op een van de nieuw aangelegde parkeerplaatsen. Dan wandelt u de laatste 50 m omhoog in de Kardinaalstraat... GPS: geef in: kruising Kardinaalstraat - Keizerstraat.
We hebben een mat aan de toegangsdeur liggen en een borstelveger. Gelieve deze maximaal te gebruiken om het wellnesscenter proper te houden. Wij vragen u eventueel uw schoenen af te doen bij binnenkomst. Bedankt voor uw begrip.
Nooit in het werkgebied van een graafkraan komen zonder oogcontact met de machinist aub.