Groepen

Het privé wellnesscenter kan minstens 7 - 10 personen ontvangen op een comfortabele manier. Nog grotere groepen kunnen eventueel ook na overleg/ bezichtiging. Dit kan door de vrij grote ruimtes en de veelheid aan saunafaciliteiten.

Zo kunnen er vrijgezellen- of verjaardagsfeestjes georganiseerd worden voor volwassenen. Wij hebben hiervoor groepsarrangementen met aantrekkelijke prijzen. Nagenoeg alles is mogelijk, zoals bvb.

  • Ontbijtbuffet is mogelijk voor groepjes van 7 a 8 personen: 25 euro/persoon.
  • Uitgebreid assortiment tapas voor groepjes tot ongeveer 10 personen: 20 euro/persoon
  • Belegde broodjes, onbeperkt aantal personen: 2 euro/broodje (5 broodjes per persoon). 
  • BELANGRIJK: bovenstaande is voorzien is groepsvoorziening, er kunnen geen individuele wensen doorgegeven worden zoals: zwangerschap, allergieën, vegetarisch, veganistisch, halal, koosjer, glutenvrij, koolhydraatarm, diabetisch enz.)

Het best is ons te contacteren zodat we samen het voor u best passende verblijf kunnen bespreken.

Vanaf 7 personen geldt de groepsprijs van  55 euro/persoon voor een verblijf van 3 u in het badhuis. Voor een verblijf van 2 uur is de prijs 50 euro/persoon. Voor speciale formules (bvb. met massages, pakkingen of gelaatsverzorgingen) kan er een prijsvraag gesteld worden.

Commerciële toegiften: vanaf 7 personen, 3 u verblijf: 1 gratis fles cava. Vanaf 10 personen, 3 u verblijf: 2 gratis flessen cava. Meer dan 7 of 10 personen leveren geen bijkomende gratis flessen cava op. Bij kortere verblijven worden er geen commerciële toegiften gegeven.

Indien u met minder personen op daagt dan voorzien, zonder minstens de dag voor uw verblijf ons hiervan te verwittigen, rekenen wij het aantal personen aan die is opgegeven bij boeking.

Er dient steeds een voorschot betaalt te worden van 200 euro. Bij grote groepen of bij speciale vragen, kan er een groter voorschot gevraagd worden.

Bij groepen geven wij geen linnen meer, dus ook geen zweetdoeken om op de saunabanken te leggen (wat anders standaard wel voorzien is). Dit omwille van veelvuldige diefstal van geborduurd linnen...

Onmiddellijk voor uw verblijf dient het saldo betaalt te worden door een en dezelfde persoon. Dit voor een vlotte afhandeling.