Cadeaubon

Een cadeaubon blijft een verrassend geschenk voor iedereen die alles al heeft. En zeg nu zelf: iedereen pikt graag eens een sauna mee of geniet van een lekker relaxerende massage. Zowel voor mannen, vrouwen als koppels of gezinnen hebben wij het passende product voor. Vraag ons hier gerust naar.

U kunt vrij het bedrag kiezen (wel minimum 25 euro). Op de bon vermeldt u een bedrag of een omschrijving (bv. massage anderhalf uur voor 2 personen). De persoon die de cadeaubon gebruikt, heeft nog altijd de mogelijkheid om een ander verblijf of behandeling te kiezen bij boeking. Zo kan een cadeaubon voor een massage bv. ingeruild worden tegen een cadeaubon voor een verblijf in het badhuis of omgekeerd. De gebruiker van de cadeaubon kan kiezen voor een duurdere of goedkopere formule dan deze vermeld op zijn bon. Hij betaalt dan de opleg of krijgt geld terug (minstens 80 % van de bon dient "opgebruikt" te worden, er wordt dus maximum 20 % cash terug gegeven). Dankzij onze diverse formules zal er zeker iets naar wens tussen zitten.

Hoe een cadeaubon aankopen:

1. Online/ via onze website:

Door op de knop hieronder te klikken, bestelt én betaalt u eenvoudig de cadeaubon online (via Bancontact, MasterCard of Visa) . 

Klik hier voor online aankoop cadeaubon

 

2. De gewone, klassieke methode:

Vandaag 23/12/23 en morgen dient er geen afspraak gemaakt te worden voor het afhalen van een cadeaubon. Er zal steeds iemand zijn om u te ontvangen. We zijn voor cadeaubonnen open van 8.30 u tot 21.30 u. Op afspraak kan het ook later of vroeger. Wie liever niet wil "aanschuiven", zal sneller bediend zijn als er een afspraak gemaakt en de bon op voorhand kan gemaakt worden. Denk er aan dat u niet met kaart kan betalen. Payconiq, QR- code met bankapp en cash kunnen wel.

U koopt de bon in het wellnesscenter. Daarbij best een afspraak vooraf maken, wij zijn immers niet altijd te vinden achter de balie. U betaalt contant of via Payconiq ter plaatse (geen Bancontact mogelijk). De bon is verpakt in een passende geschenkverpakking. U kan bovendien ook kleine bijpassende cadeautjes aankopen (zeepsetjes en badproducten). Wij verkopen ook de gelaatsverzorgingsproducten van Lisine die we in het centrum gebruiken.

De geldigheidsduur van elke cadeaubon is één jaar. Spendeer uw bon tijdig aub. In "noodgevallen" (ziekte, zwangerschap, verblijf in het buitenland,...) verlengen wij uw bon gratis met een maand. Per maand dat uw cadeaubon verder vervallen is, rekenen wij vijf euro administratieve kost aan. Wij aanvaarden geen enkele reden om af te wijken van voorgaande regels.

Voor bedrijven of zelfstandigen maken wij graag een factuur. Die wordt binnen de week na aankoop per mail verstuurd.