Cadeaubon

Een cadeaubon blijft een verrassend geschenk voor iedereen die alles al heeft. En zeg nu zelf: wie gaat er nu niet graag naar de sauna of wordt niet graag gemasseerd...? Zowel voor mannen, vrouwen als koppels of gezinnen kunnen wij het passende product voor stellen. Vraag ons hier gerust naar.

U kunt vrij het bedrag kiezen (wel minimum 25.00 euro). U kunt op de bon een bedrag vermelden of een omschrijving (bvb. massage anderhalf uur voor 2 personen). De persoon die de cadeaubon gebruikt kan nog altijd een ander verblijf of behandeling kiezen bij boeking. Zo kan een cadeaubon voor een massage bvb. ingeruild worden tegen een cadeaubon voor een verblijf in het badhuis of omgekeerd. De gebruiker van de cadeaubon kan kiezen voor een duurdere of goedkopere formule dan deze vermeld op zijn bon. Zo legt hij op of krijgt hij geld terug. Door de veelheid aan formules kan dus steeds een passende formule gevonden worden.

Er zijn verschillende methodes om een cadeaubon te verkrijgen:

1. Online/ via onze website:

Door op de knop hieronder te klikken kunt u de (eenvoudige) procedure volgen om een cadeaubon online te bestellen en te betalen (Bancontact, MaterCard of Visa zijn de mogelijke betaalwijzen) . Tijdens het volgen van deze procedure kunt u kiezen om de cadeaubon per mail of per post toegestuurd te krijgen. Wij vragen in de procedure enkel om een naam en een emailadres.

Klik hier voor online aankoop cadeaubon

 

2. De gewone, klassieke methode:

De bon wordt aangekocht in het wellnesscenter. U betaalt contant of via payconiq ter plaatse (geen bancontact mogelijk). De bon is verpakt in een passende geschenkverpakking.

De geldigheidsduur van elke cadeaubon is één jaar. Spendeer uw bon tijdig aub. In "noodgevallen" (ziekte, zwangerschap, verblijf in het buitenland,...) verlengen wij uw bon gratis met een maand. Per maand dat uw cadeaubon verder vervallen is, rekenen wij vijf euro administratieve kost aan.

Voor bedrijven of zelfstandigen maken wij graag een factuur. Deze wordt binnen de week na aankoop per mail verstuurd.