• Massage

    Massage

Massages

De minimumduur voor de massage door 1 massagetherapeut is één uur massage. D.w.z. dat er ook kan gekozen worden om als koppel elk een half uur gemasseerd te worden door dezelfde massagetherapeut.

Alle massages kunnen uitgevoerd worden op één of twee personen tegelijkertijd (duomassage genoemd). Voor groepen (meer dan 5 personen) kan er eventueel een derde masseur aanwezig zijn.

De massages dienen tijdig (minstens drie dagen op voorhand) besteld te worden daar de massages gegevens worden door een erkend therapeut die zich vrij dient te maken.

De massages kunnen afzonderlijk (dus zonder verblijf in badhuis of floating) gereserveerd worden, maar kunnen ook gecombineerd worden met bvb. een floatingsessie. Alles is dus mogelijk.

Opmerkingen:

0. Alle massages werken ontspannend. Om een gespannen spier te ontspannen is het niet noodzakelijk (enkel) deze spier te gaan masseren. Bij een volledige lichaamsmassage is het eindresultaat dat alle spieren ontspannen zijn. Wanneer u een gespannen nek/rug hebt, zal u dus niet enkel geholpen zijn met een hoofd-nek-schoudermassage, maar zal ook een volledige lichaamsmassage efficient zijn.

1. Alle massages zijn ontspanningsmassages en kunnen dus nooit een behandeling van een dokter of kinesist vervangen.

2. Het type massage (hotstonemassage, kruidenstempelmassage...) dat u wenst dient bij boeking opgegeven te worden. Niet alle therapeuten voeren alle technieken uit. Bovendien vergen bepaalde massages specifieke voorbereiding. Als u niks meedeelt over het type massage dat u wenst, gaan wij er van uit dat u een klassieke (Zweedse) ontspanningsmassage wenst.  Ook omtrent de hardheid van de massage die u zou wensen, vragen wij u reeds bij boeking dit te melden en dit te herhalen desnoods net voor de massage. 

3. Medische aandoeningen of mogelijke complicaties dienen steeds gemeld te worden aan de masseur en worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij denken bvb. aan rugproblemen, zeer hoge of zeer lage bloeddruk, kanker, allergieën, zwangerschap (zeker indien minder dan 3 maanden zwanger) e.d. Vraag bij twijfel raad aan uw arts.

4. Er wordt steeds gewerkt met natuurlijke plantaardige oliën, nooit synthetische. Dit zowel voor de massageolie zelf als de etherische olie bij de aromatherapiemassage. Deze oliën zijn zeer heilzaam voor de huid en het lichaam. Het is dan ook raadzaam geen douche te nemen direct na de massage. Wij voorzien dit dus ook niet standaard. Indien u toch een douche zou wensen na de massage dient u dit bij reservatie reeds te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze organisatie. Een douche kost per persoon 5 euro (inclusief grote handdoek). Wij voorzien geen wegwerpondergoed, gelieve dus eventueel reserveondergoed te voorzien.

5. Alle vermelde prijzen zijn per persoon.

6. Er wordt geen enkele seksuele getinte handeling toegelaten tijdens de massages, noch mondeling, noch lichamelijk.

7. De massagetherapeut kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn (merendeel zijn vrouwelijke masseurs). Indien u niks vraagt bij boeking van de massage of andere behandeling, dan gaan wij er van uit dat u geen voorkeur hebt voor een mannelijke of vrouwelijke masseur. Indien u de therapeut weigert wanneer u ter plaatse komt omwille van zijn/haar geslacht, zal u de volledige kost van de massage of behandeling dienen te betalen ongeacht de reden van uw weigering (ook omwille van geloofsovertuiging).