Contacteer ons

Ter plaatse in het wellnesscenter:

Wij proberen maximaal aanwezig te zijn in het wellnesscenter. Indien u ons echter zeker wil thuis vinden, belt u ons best vooraf op +32 474 04 08 76. Wij danken u voor uw begrip (rekening houdend met het feit dat wij - uitgezonderd sluitingsperiodes vermeld op deze website - zes op zeven dagen open zijn op afspraak en de ruime openingsuren).

Het wellnesscenter is alle dagen open van 9.00 u tot 00.30 u of later... enkel op dinsdag zijn we gesloten. Het floating center is alle dagen open - met uitzondering van de dinsdag - op afspraak van 9.00 u tot 20.00 u. Op zondag gesloten vanaf 21.30 u. Tussen 12.00 u en 13.00 u nemen wij zelf even de tijd om een hapje te eten... wij stellen het op prijs na 21.30 u geen telefonische vragen meer te ontvangen. Sms kan wel nog na 21.30 u voor boekingen de daaropvolgende dag.

Telefonisch:

Kan steeds op het hieronder vermelde GSMnr. +32 474 04 08 76. Wanneer wij in gesprek zijn met een klant in het wellnesscenter nemen wij geen telefoon op, u kan echter steeds een boodschap laten op het antwoordapparaat, wij bellen u dan zeker binnen de twee uur op.

Per email:

Vul onderstaand formulier volledig in, ook het gsmnr. waarop wij u kunnen bereiken. Voor een reservatie gelieve datum, uur, aantal personen en het gewenste verblijf of behandeling te vermelden (bvb. soort massage, soort arrangement badhuis/sauna, floating, het cadeaubonnr. enz.). Hoe meer info hoe beter. Daarna op de knop "Versturen" klikken. Indien alles goed is gegaan, krijgt u een vermelding dat uw bericht goed is verzonden. Wij behandelen dan zo snel mogellijk uw vraag en u krijgt antwoord. Check altijd uw SPAMmail ! Indien u meent geen antwoord gekregen te hebben, dient u zelf telefonisch met ons contact op te nemen. Wij beantwoorden nl. steeds alle ontvangen mails. De gegevens die u in vult op het contactformulier worden enkel gebruikt voor de boeking/vraag en niet bewaard of gebruikt voor nieuwsbrieven of reclamedoeleinden.

U kan ons natuurlijk ook op de gewone manier mailen (zonder formulier) door een mail te sturen naar relax@yunawellness.be.

Voor een dringende reservatie (1 dag of minder tussen uw boeking en uw verblijf) gelieve telefonisch contact op te nemen of via sms, dringende mails bestaan dus niet voor ons.

Momenteel is de ingang van de Kardinaalstraat kant  Hellestraat onderbroken. Dit is het laagst gelegen deel van de Kardinaalstraat. U kan de Kardinaalstraat bereiken via de Kleine Pontestraat, de Keizerstraat of de Kalvariestraat.

 

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht