Badhuis

Badhuis/ basisformule

We onderscheiden de basisformule (hieronder beschreven) en de arrangementen die uitbreidingen zijn op de basisformule en die een apart hoofdstuk op de website vormen. De arrangementen zijn altijd scherper geprijsd dan dat u alles "a la carte" zou boeken. Daarom kunnen we bij een arrangement NOOIT korting geven als u van het arrangement wil afwijken (bvb. korter verblijven dan voorzien of u wenst de voorziene fles niet, enz.)

U kunt steeds vragen naar massages en gebruik van de extra rustruimte met o.m. het waterbed (zie elders op deze website). Wel is er een meerprijs hiervoor vanzelfsprekend t.o.v. de prijs van een basisformule.

In de basisformule sauna is het volgende inbegrepen: gedurende twee en een half uur d.w.z. kortegolfinfraroodsauna, langegolfinfraroodsauna, Turks stoombad met geurtherapie, verwarmd binnenzwembad, rustruimte met lichttherapie, klassieke Finse buitensauna, koude buitendouche, koude dompelput en buiten opgesteld watermassagebad (iedere beurt vers water, strenger dan de Vlaremnormen !)  

Gefilterd leidingwater, een glas versgeperst sinaasappelsap per persoon, fruit en een gezonde versnapering worden gratis ter beschikking gesteld. U hebt tevens keuze uit drie warme dranken: oploskoffie, thee, en chocolademelk (chocoladepoeder).

Tevens is er één "zweetopvangdoek" per persoon voorzien om op de zitbanken te leggen om hygienische redenen (dus niet om u mee af te drogen...). Ook het gebruik van haardroger, douchegel, shampoo, scrubzout, bodylotion en badslippers zijn inbegrepen in de prijs.

Er is steeds aangepaste muziek. U kan eventueel zelf uw eigen muziek mee brengen op USB - stick en beluisteren via onze installatie. Wij werken met streaming en meer bepaald Spotify. U kan dus eventueel zelf uw muzieklijsten op voorhand doorsturen of delen, wij kunnen die dan op het moment van uw verblijf af spelen. U kan niet zelf de installatie bedienen. U kan ons vragen de muziek iets luider te zetten, de rust mag echter nooit verstoord worden. Wanneer er tijdens uw verblijf in het badhuis ook massages zijn, kan uw eigen muziek niet afgespeeld worden. 

Prijs basisformule: 160.00 euro per twee personen, 40.00 euro per bijkomende persoon. Gratis voor kinderen jonger dan drie jaar. Per bijkomend half uur wordt per twee personen 25.00 euro extra gerekend. Het spreekt voor zich dat u bij reservatie steeds aan geeft met hoeveel personen u zal zijn. 

Een badjas, een badhanddoek en een kleine handdoek worden ter beschikking gesteld tegen de prijs van 10 euro per persoon. Wenst U enkel de handdoeken en geen badjas, dan betaalt u 5 euro per persoon. Vanzelfsprekend kunt U uw eigen handdoeken en badjassen mee brengen. Een badjas aankopen kan voor de prijs van 70 euro (meest luxueuze uitvoering met geborduurd logo).

De arrangementen zijn altijd scherper geprijsd dan dat u alles "a la carte" zou boeken.