Archief

CORONA UPDATE

Geplaatst op 04-06-2020

Omwille van coronamaatregelen opgelegd door de overheid, zijn wij als privésauna gesloten. Op 01/07/2020 zouden wij terug open mogen gaan. Zoals steeds bij de coronamaatregelen is die datum niet 100 % zeker. 
Bedankt voor uw begrip, we zien er naar uit om onze klanten terug te mogen ontvangen.

CORONA UPDATE

Geplaatst op 16-05-2020

Eerder was er vanuit sectorverenigingen en andere instanties het bericht gekomen dat privéwellnesscentra open mochten op 18/05/20 (enkel saunacomplex/badhuis, geen behandelingen of massages).
Vrij onverwachts is er door de overheid besloten dat zowel openbare als privésauna's als massagesalons NIET mogen openen.  TEN VROEGSTE op maandag 08/06/2020  zullen wij de deuren mogen openen.

CORONA UPDATE

Geplaatst op 07-05-2020

Eerder was er vanuit sectorverenigingen en andere instanties het bericht gekomen dat privéwellnesscentra open mochten op 11/05/20 (enkel saunacomplex/badhuis, geen behandelingen of massages). Vandaag is er heel veel en vooral slechte communicatie geweest door verschillende partijen. Uiteindelijk is vanuit de FOD het bericht gekomen dat wij TEN VROEGSTE op maandag 18/05/2020 de deuren kunnen openen. Onze excuses voor de eventuele verwarring.
Bijgevoegd op 13/05/20 16.20 u: op heden moeten wij wachten op het Min. Besluit dat vrijdag e.k. gepubliceerd wordt om te weten of wij al dan niet open mogen op maandag 18/05/20.

CORONA UPDATE

Geplaatst op 30-04-2020

Op heden ziet het er naar uit dat Yuna Wellness het badhuis terug zal mogen verhuren vanaf maandag 11/05/2020. Voor massages en behandelingen waar er min of meer lichamelijk contact is dient u wellicht te wachten tot maandag 18/05/2020. Wij noteren vanaf nu terug boekingen  doch enkel per mail of via het contactformulier op de website (dus niet telefonisch) Vanaf maandag 03/05/2020 noteren we ook terug telefonisch boekingen (maar dus voor verblijven vanaf 11/05/2020 of later). Indien de coronasituatie eerder wijzigt, kan deze regeling aangepast worden.
I.v.m. betaling: omwille van de coronasituatie vragen wij om maximaal op voorhand te betalen via overschrijving op de gewoonlijke bankrekening be27 7755 7740 7473 of te betalen via Payconiq. Er is zoals steeds GEEN betaling mogelijk via bancontact. U kan echter ook nog cash betalen.
 

CORONA UPDATE

Geplaatst op 18-04-2020

Ook Yuna Wellness heeft noodgedwongen zijn deuren moeten sluiten tot minstens zondag 03/05:
Wij mikken voorzichtig op een heropstart vanaf maandag 11/05/2020. Wij noteren vanaf maandag 03/05 terug boekingen (maar dus voor verblijven vanaf 11/05/2020 of later. Indien de coronasituatie eerder wijzigt, kan deze regeling aangepast worden.

Alle klanten die een boeking gemaakt hebben zullen per sms of email verwittigd worden van de annulatie. Daarin zal ook info staan i.v.m. het voorschot dat u eventueel betaald hebt. Klanten zullen financieel geen nadeel ondervinden.
 

CORONA UPDATE

Geplaatst op 17-03-2020

Ook Yuna Wellness heeft noodgedwongen zijn deuren moeten sluiten tot minstens zondag 19/04 (einde Paasvakantie).
Alle klanten die een boeking gemaakt hebben zullen per sms of email verwittigd worden van de annulatie. Daarin zal ook info staan i.v.m. het voorschot dat u eventueel betaald hebt. Klanten zullen financieel geen nadeel ondervinden.
Wij noteren geen boekingen tot 19/04, ook niet voor de periode na 19/04.

CORONA UPDATE...

Geplaatst op 15-03-2020

Yuna Wellness blijft voor alle duidelijkheid OPEN van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. de normale sluiting op maandagmorgen en donderdagmorgen). In het weekend dienen wij met spijt in het hart te sluiten omwille van een overheidsmaatregel ter bestrijding van het coronavirus.
Wij houden rekening met alle maatregelen gevraagd door de overheid zoals bvb.  het extra ontsmetten van anders deurklinken, kranen, toiletten, zetels...
Bij het geven van massages worden de handen van de therapeutes voor de massage gewassen en ontsmet. Bij de massageolie wordt er etherische olie gevoegd met antiseptische eigenschappen (rozemarijn, thijm...) als bijkomende maatregel tegen het verspreiden van het virus (gratis vanzelfsprekend voor de klant). 
Sauna nemen zorgt er voor dat je lichaam zich wapent tegen virussen door je afweersysteem te activeren. Sauna nemen is dus een goed idee om het virus tegen te gaan. 
Voor annulaties en voorschotten blijven wij de bestaande regels volgen zoals vermeld op onze website.

CORONA...

CORONA...

Geplaatst op 13-03-2020

CORONA....
Yuna Wellness blijft voor alle duidelijkheid OPEN, zowel in de week als in het weekend. Een privéwellness behoort niet tot de plaatsen waar heel veel mensen of verschillende leeftijdsgroepen samen komen. Wij ontsmetten nog meer dan anders deurklinken, kranen, toiletten...
Bovendien zorgt sauna nemen er voor dat je lichaam zich wapent tegen virussen door je afweersysteem te activeren. Sauna nemen is dus een goed idee om het virus tegen te gaan. Bij het geven van massages worden de handen van de therapeutes voor de massage gewassen en ontsmet. Bij de massageolie wordt er etherische olie gevoegd met antiseptische eigenschappen (rozemarijn, thijm...) als bijkomende maatregel tegen het verspreiden van het virus (gratis vanzelfsprekend voor de klant). 
Voor annulaties en voorschotten blijven wij dus ook de altijd bestaande regels volgen zoals vermeld op onze website.

VOLZET BADHUIS !

Geplaatst op 11-02-2020

Dit weekend is het badhuis reeds volledig volzet. Traditioneel is het Valentijnsweekend superdruk voor ons. De vrije plaatsen voor en na het weekend staan vermeld op yunawellness.be onder "lastminutes". Wij beantwoorden geen telefoontjes wanneer wij in gesprek zijn met een andere klant. Bedankt voor uw begrip.
 

Cadeaubonnen afhalen: t.e.m. Kerstavond 19 u zonder afspraak !

Geplaatst op 22-12-2019

Vanaf heden en tot en met dinsdag 24/12/2019 zijn wij er continu. U hoeft dus geen afspraak te maken om langs te komen. Indien u toch een afspraak maakt en de bon vooraf besteld, zal u wellicht sneller bediend worden. Wij zijn beschikbaar van 9 u tot 21 u, ook over de middag. Geen bancontact, enkel cash of payconiq mogelijk.
U kan nog steeds parkeren voor de deur ondanks de wegeniswerken. Wel best de Kardinaalstraat inrijden via de Keizerstraat.

eerste vorige 1 laatste
Archief