Nieuws

Oudejaarsavondarrangement

Oudejaarsavondarrangement

Geplaatst op 28-11-2022

Wenst U op een speciale manier Oudejaarsavond te vieren met z'n tweetjes ? Ver weg van alle drukte en feestgedruis ? Dan kunnen wij u een fijne avond bezorgen vol ontspanning, rust en romantiek gedurende zes uur... benieuwd ? Lees hieronder verder... of klik hier voor meer info.

Vouchers Cadeaubox, Bongo e.d. BELANGRIJK !

Geplaatst op 17-09-2022

Wij hebben onze samenwerking met de groep Smartbox - die o.m.  de vouchers Bongo en Cadeaubox verkoopt - stopgezet. Dat wil zeggen dat U de vouchers bij ons nog kan gebruiken tot ten laatste 15/11/2022. Daarna kunnen wij met uw voucher niks meer aanvangen. Wij raden U aan om zo snel mogelijk de vouchers op te gebruiken omdat er drukte kan zijn in de massages. U kan natuurlijk ook bij een van onze concullega's wellicht terecht.

Nieuw: Seizoensarrangementen

Geplaatst op 15-09-2022

Vanaf heden bieden wij ook een seizoensarrangement in het badhuis aan per seizoen. Telkens een arrangement dat wij scherp prijzen (u krijgt wel het een en ander) en dat is aangepast aan de eigenheden van het seizoen en de voor u daarbij passende welzijnsnoden. Wij bieden in dat arrangement steeds een hapje, drankje, korte massage, de extra rustruimte, een souvenirtje en natuurlijk het badhuis.

Verkeersinfo voor de mensen komend uit de richting Brugge/Ieper

Geplaatst op 03-08-2022

UPDATE 24/05/2022 (Agentschap Wegen en Verkeer)
Na het zomers bouwverlof, vanaf 8 augustus, gaan de werken aan de trompetaansluiting, ter hoogte van het complex A19-R8, van start. Dan wordt de binnenring van de R8 in Kortrijk afgesloten. Verkeer van de A19, vanuit Ieper, naar de R8, richting Kortrijk, volgt een omleiding via de E17 en E403.
Stand van zaken op de site van Wegen en Verkeer: https://wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-complex-a19-r8.