Archief

CORONA UPDATE

Geplaatst op 18-04-2020

Ook Yuna Wellness heeft noodgedwongen zijn deuren moeten sluiten tot minstens zondag 03/05:
Wij mikken voorzichtig op een heropstart vanaf maandag 11/05/2020. Wij noteren vanaf maandag 03/05 terug boekingen (maar dus voor verblijven vanaf 11/05/2020 of later. Indien de coronasituatie eerder wijzigt, kan deze regeling aangepast worden.

Alle klanten die een boeking gemaakt hebben zullen per sms of email verwittigd worden van de annulatie. Daarin zal ook info staan i.v.m. het voorschot dat u eventueel betaald hebt. Klanten zullen financieel geen nadeel ondervinden.
 

CORONA UPDATE

Geplaatst op 17-03-2020

Ook Yuna Wellness heeft noodgedwongen zijn deuren moeten sluiten tot minstens zondag 19/04 (einde Paasvakantie).
Alle klanten die een boeking gemaakt hebben zullen per sms of email verwittigd worden van de annulatie. Daarin zal ook info staan i.v.m. het voorschot dat u eventueel betaald hebt. Klanten zullen financieel geen nadeel ondervinden.
Wij noteren geen boekingen tot 19/04, ook niet voor de periode na 19/04.

CORONA UPDATE...

Geplaatst op 15-03-2020

Yuna Wellness blijft voor alle duidelijkheid OPEN van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. de normale sluiting op maandagmorgen en donderdagmorgen). In het weekend dienen wij met spijt in het hart te sluiten omwille van een overheidsmaatregel ter bestrijding van het coronavirus.
Wij houden rekening met alle maatregelen gevraagd door de overheid zoals bvb.  het extra ontsmetten van anders deurklinken, kranen, toiletten, zetels...
Bij het geven van massages worden de handen van de therapeutes voor de massage gewassen en ontsmet. Bij de massageolie wordt er etherische olie gevoegd met antiseptische eigenschappen (rozemarijn, thijm...) als bijkomende maatregel tegen het verspreiden van het virus (gratis vanzelfsprekend voor de klant). 
Sauna nemen zorgt er voor dat je lichaam zich wapent tegen virussen door je afweersysteem te activeren. Sauna nemen is dus een goed idee om het virus tegen te gaan. 
Voor annulaties en voorschotten blijven wij de bestaande regels volgen zoals vermeld op onze website.

CORONA...

CORONA...

Geplaatst op 13-03-2020

CORONA....
Yuna Wellness blijft voor alle duidelijkheid OPEN, zowel in de week als in het weekend. Een privéwellness behoort niet tot de plaatsen waar heel veel mensen of verschillende leeftijdsgroepen samen komen. Wij ontsmetten nog meer dan anders deurklinken, kranen, toiletten...
Bovendien zorgt sauna nemen er voor dat je lichaam zich wapent tegen virussen door je afweersysteem te activeren. Sauna nemen is dus een goed idee om het virus tegen te gaan. Bij het geven van massages worden de handen van de therapeutes voor de massage gewassen en ontsmet. Bij de massageolie wordt er etherische olie gevoegd met antiseptische eigenschappen (rozemarijn, thijm...) als bijkomende maatregel tegen het verspreiden van het virus (gratis vanzelfsprekend voor de klant). 
Voor annulaties en voorschotten blijven wij dus ook de altijd bestaande regels volgen zoals vermeld op onze website.

VOLZET BADHUIS !

Geplaatst op 11-02-2020

Dit weekend is het badhuis reeds volledig volzet. Traditioneel is het Valentijnsweekend superdruk voor ons. De vrije plaatsen voor en na het weekend staan vermeld op yunawellness.be onder "lastminutes". Wij beantwoorden geen telefoontjes wanneer wij in gesprek zijn met een andere klant. Bedankt voor uw begrip.
 

Cadeaubonnen afhalen: t.e.m. Kerstavond 19 u zonder afspraak !

Geplaatst op 22-12-2019

Vanaf heden en tot en met dinsdag 24/12/2019 zijn wij er continu. U hoeft dus geen afspraak te maken om langs te komen. Indien u toch een afspraak maakt en de bon vooraf besteld, zal u wellicht sneller bediend worden. Wij zijn beschikbaar van 9 u tot 21 u, ook over de middag. Geen bancontact, enkel cash of payconiq mogelijk.
U kan nog steeds parkeren voor de deur ondanks de wegeniswerken. Wel best de Kardinaalstraat inrijden via de Keizerstraat.

Gesloten

Geplaatst op 29-09-2019

Van maandag 30/09/2019 tot en met maandag 07/10/2019 zijn we gesloten wegens vakantie.

Wegeniswerken Kardinaalstraat en Yuna Wellness bereikbaarheid

Geplaatst op 20-09-2019

De wegeniswerken zijn zo goed als af (enkel nog een eindlaag alsfalt), klanten kunnen terug voor de ingang parkeren. Er zijn nu ook extra openbare parkeerplaatsen voorzien in de Kardinaalstraat (bij kruising met Kleine Pontestraat). 

Promoprijzen voor het suntannen !

Promoprijzen voor het suntannen !

Geplaatst op 22-04-2019

Vanaf 01/05/2019 (tot 31/05/2019) zijn er terug stevige kortingen op het nemen van een suntanningbeurt... koop een beurtkaart aan voordelig tarief of geniet van een van de kortingavonden.
Geniet van een zonnig kleurtje zonder de nadelige gevolgen van al te veel zonlicht of zonnebankstraling ! Ideaal voor een communie- of trouwfeest, een tripje naar de zon, een fotoshoot of gewoon als je er zin in hebt...

Nieuw arrangement speciaal voor de dames !

Nieuw arrangement speciaal voor de dames !

Geplaatst op 22-04-2019

Ladies@thesauna

Speciaal op maat van de dames, complete verwennerij gedurende 5 u... voldoende tijd om bij te babbelen. Een weldaad voor lichaam en geest. Ideaal voor vriendinnen, moeder-dochter, ...(daar discriminatie niet mag, mogen ook heren deze combinatie nemen).