• Watermassagebad

    Watermassagebad

Watermassagebad

Wij hebben bewust niet gekozen voor een jacuzzi. Wij menen dat dit systeem onvoldoende garanties biedt op de vereiste hygiëne. Het water wordt hierbij immers wel gefilterd, maar blijft toch vrij geruime tijd onververst...Bovendien is de belasting van een jacuzzi vrij groot omdat er gretig gebruik wordt gemaakt van geuroliën, zepen...

Daarom hebben wij wel gekozen voor een watermassagebad dat buiten opgesteld staat. Dit is een rond bad dat iets kleiner is dan een gemiddelde jacuzzi, maar waar men toch zeer comfortabel met twee personen kan in plaats nemen. Wanneer de klant het bad wenst te gebruiken, laat hij het bad vol lopen met water op 38.5 ° Celsius. Vervolgens geniet men van de krachtige water- en luchtstromen die het lichaam masseren. Het bad blijft - ook in de winter - minstens een half uur op een normale gebruikstemperatuur. 

De klant kan al of niet opteren voor een geurtherapie in het watermassagebad: een geurtje staat ter beschikking van de klant.

Bij aanhoudend vriesweer (zowel overdag als 's nachts vriest het) zijn wij genoodzaakt het watermassagebad buiten dienst te stellen om beschadiging aan de installatie te vermijden. Bijkomende reden is om valpartijen door uitglijden op ijs te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.