• Massage

  Massage

Ayurvedamassage

 • Ayurveda betekent letterlijk de kennis van het leven. Het is een Indische geneeswijze die meer dan 5000 jaar oud is. Ayurveda is meer dan een geneeswijze alleen. Het is een manier om in het leven te staan, te denken en te handelen.

  In de ayurveda is iedereen uniek, met zijn eigen bagage op mentaal, fysiek & emotioneel vlak. We hebben in de ayurveda verschillende constituties of type mensen: Vata, Pitta en Kapha.
  Dit zijn de 3 ayurvedische dosha’s  of “een manier van werken” die iedereen bezit. Deze 3 dosha’s zijn samengesteld op basis van de 5 elementen: ether, lucht, vuur, water en aarde.
  Meestal springt er één van deze dosha’s uit en is één van deze types je constitutie.

  Naast therapeutische behandelingen is ayurveda bekend om zijn heerlijke ontspannende massages. De abhyanga is de bekendste ayurvedische massage. De warme kruidenolie (zonder geurbewaarof kleurstoffen) zorgt er voor dat je helemaal zal ontspannen, je spieren soepel worden en je huid zachter maken. Iedere plek van je lichaam wordt gevoed met olie, letterlijk van kop tot teen. Deze massage is heel goed bij slaapstoornissen en problemen door stress. Een massage die je tijdens de massage helemaal doet wegvaren...

  Na de massage is het belangrijk om na enkele uren een warme douche te nemen. Zo zet je de poriën goed open, verwijder je de losgekomen afvalstoffen en wordt de olie nog dieper opgenomen in je huid.

 • Opgepast: tijdens de behandeling wordt ook het hoofd met olie behandeld en worden de haren dus tamelijk vettig. Gelieve ook eventueel vers ondergoed te voorzien daar dit ook onder de olie kan komen en wij standaard geen wegwerplingerie voorzien.
 • Prijs per behandeling van 80 - 90 minuten: 110.00 EUR